Print

Опис на жалната вест

Опис на жалната вест: На 3 април 2021 година во 12:00 часот на Градските гробишта Бутел, ќе направиме шестмесечен помен на нашата Марина. Споменот за неа вечно ќе биде со нас. Не следи нејзината насмевка, ведар дух и позитивна енергија.

Од семејството

Контакт информации

Презиме, име: Марина Мичиќ
Град/Општина: Скопје
Тажен помен