Плаќање

Објава на некролози на www.Nekrolozi.eu.mk


Еден некролог 200 денари / Некрологот го објавувате сами

ПЛАТЕТЕ: 
Кликни за ОнЛине со кредитна картица

 

Еден некролог 400 денари / Некрологот го објавуваме ние
ПЛАТЕТЕ: 
Кликни за ОнЛине со кредитна картица

Информации
- Кредит за објавување некролог доколку некрологот го објавувате сами ќе Ви биде одобрен во рок од 3-4 часа од евидентирање на уплатата.
- Доколку некрологот го објавуваме ние потребно е да ни испратите име и презиме од починатиот на емаил This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
- Фактура ќе ви виде издадена во рок од 1 ден од евидентирање на уплатата
- ОнЛине уплата може да извршите со било која дебитна/кредитна картица а сите уплати поминуваат преку Стопанска Банка

- За сите останати информации Ви стоиме на располагање на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.